-PC Assistentie-

Assistentie op maat.

Diensten


Installatie PC, laptop of tablet

Installatie TV/audio

Of u nu een nieuwe PC, laptop of tablet heeft aangeschaft, de installatie hiervan is iets wat secuur moet gebeuren. Hierdoor kunt u hier maximaal plezier van beleven.

Vandaag de dag beschikken steeds meer apparaten over zogenoemde smart functies. U kunt hierbij denken aan TV's of audio apparatuur zoals Sonos. Ik kan hier de installatie van verzorgen. Uiteraard gevolgd door een duidelijke uitleg.
Tevens kunt u bij mij terecht voor de installatie van overige audio en video.

Installatie smart home

Installatie randapparatuur

Smart home biedt u optimaal gemak, een berichtje als de wasmachine klaar is of in de supermarkt op uw telefoon controleren wat er nou nog precies in de koelkast ligt. Ook bestaat er de mogelijkheid uw lampen of thermostaat op afstand te bedienen. Het plaatsen van camera's welke met uw telefoon of tablet te volgen zijn behoren ook tot de mogelijkheden. Heeft u interesse in het implementeren van smart systemen in uw huis? Ik verzorg nadat we samen de wensen duidelijk hebben gemaakt de volledige installatie.

Een nieuwe printer aansluiten gaat niet meer zo simpel als voorheen. Vrijwel alle printers die vandaag de dag te koop zijn beschikken over een internet aansluiting. De installatie is iets minder eenvoudig, maar het gemak des te groter. U kunt immers vanaf elk apparaat in huis afdrukken. Ik kan alle randapparatuur leveren en de installatie hiervan verzorgen.

WiFi optimalisatie

Beveiliging/anti-virus

In verhouding tot 10 jaar geleden heeft uw WiFi netwerk veel meer moeite om storingsvrij door te komen. We hebben namelijk steeds meer apparaten in huis die het netwerk belasten. Denk maar eens aan tablets, smartphones, smart TV of misschien zelfs een smart wasmachine of thermostaat. Uiteindelijk gaat deze belasting ten koste van de stabiliteit van uw netwerk. Samen beoordelen we of het optimaal instellen van uw router voldoende verbetering biedt of we zoeken een andere oplossing die uw wensen wél vervult.

Omdat tegenwoordig vrijwel alle informatie digitaal verstuurd wordt is een goede beveiliging van uw computer onmisbaar. Dit voorkomt dat uw gegevens in handen van kwaadwillenden valt. Ik kan uw computer voorzien van de meest recente anti-virus en anti-mallware. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens en documenten.

Smart assistentie

Coaching

Steeds meer apparaten hebben een smart functie of zijn op afstand te besturen door middel van een app. Ik kan u helpen het maximale uit deze systemen te halen.

Niet iedereen haalt het maximale uit zijn systeem en vaak zijn er functies die het gebruik van uw computer makkelijker maken. Of het nu gaat om het managen van bestanden of het maken van een perfecte presentatie, ik maak u graag wegwijs door de software die u wilt gebruiken. Stap voor stap neem ik het proces met u door en natuurlijk maken we nuttige aantekeningen waardoor u kunt uitgroeien tot een gevorderde gebruiker.

Bestanden overzetten

Hulp op afstand

U heeft een nieuwe PC of laptop aangeschaft en wilt uw bestanden en documenten van uw oude PC tot uw beschikking houden. Ik zet alles wat voor u van belang is over op uw nieuwe computer.

Voor bestaande klanten bied ik hulp op afstand. Zolang u beschikt over een werkende internetverbinding kunt u mij op een veilige manier tijdelijk toegang geven tot uw computer.
Op deze manier kan ik voordelig een oplossing bieden voor kleine problemen. Hulp op afstand wordt namelijk per kwartier gefactureerd.

Levering nieuwe producten

Al uw overige wensen

Als u aan een nieuw product toe bent, maar nog niet precies weet wat u nodig heeft, kan ik u hierbij adviseren.
Ik neem samen met u door welke wensen u heeft en zo  zoeken we hier een product bij dat hier het beste bij aansluit.
Deze producten kan ik leveren en installeren.

Ook voor diensten die hier niet vermeld staan kunt u contact met mij opnemen. In overleg kijken we wat er mogelijk is.